U bevindt zich hier: home > Over acn groep
ACN-groep 
 
Al sinds 1965 een begrip in de automatenbranche 
 
 
 

Vending & Coffee Solutions!


ACN-groep (voorheen Automaten Centrale Noord Oost) B.V. is opgericht in 1965 en uitgegroeid tot ťťn van Nederlands grootste onafhankelijke importeurs en serviceorganisaties voor verkoop- en koffieautomaten. Wij zijn exclusief importeur van de merken Necta-Wittenborg (N&W), Wurlitzer en ACN, maar leveren daarnaast ook merken als Vendo, Manea en LockBlox Met deze merken bieden we een ruim assortiment aan zowel verkoop- als koffieautomaten. We opereren onafhankelijk, dus u bepaalt zelf welke producten u verkoopt uit de automaat.

Van station tot schoolkantine en van kantoren tot ziekenhuizen, de automaten van Automaten Centrale komt u overal tegen. Wij leveren, installeren en servicen verkoop- en koffieautomaten in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Onze klantenkring is erg gevarieerd, hieronder bevinden zich o.a. cateraars, koffieleveranciers- en branders, A-merkfabrikanten en kleine zelfstandigen. Onze klanten kiezen voor Automaten Centrale om de volgende redenen:

  • Breed scala aan automaten, van een wandautomaat tot complete automatenwanden in dezelfde look&feel
  • Goede bereikbaarheid en snelle service; standaard Next-Business-Day en mogelijkheden voor service in het weekend
  • We beschikken over een team van ervaren monteurs die hun kennis voortdurend bijschaven
  • Onafhankelijkheid; geen binding met producten of ingrediŽnten
  • Het volgen en ook toepassen van de laatste trends en innovaties op het gebied van vending en koffie
  • Onze klanten staan centraal, wij denken graag mee om te komen tot de beste oplossing

 

Verkoopautomaten


ACN-groep levert verkoopautomaten van de merken Necta, Wurlitzer, Vendo, LockBlox, Manea en ons eigen merk ACN Vending. In ons assortiment vindt u een breed scala aan verkoopautomaten, welke geschikt zijn voor de verkoop van snacks, frisdranken, versproducten en non-foodproducten, zoals kantoorartikelen, reisaccessoires en drogisterij-artikelen. De verkoopautomaten laten zich onderscheiden in spiraal en combi-automaten (met of zonder lift), trommelautomaten en frisdrankautomaten. Daarnaast hebben we ook een aantal unieke automaten in ons assortiment, zoals diepvriesautomaten en boerderijautomaten; hiermee verkopen boeren en telers hun versproducten direct aan de consument.
Altijd een passende automaat
Al onze automaten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn daarnaast, betrouwbaar gebruiksvriendelijk en energiezuinig. De automaten kunnen worden voorzien van verschillende betaalmogelijkheden, zoals een muntsysteem, biljettenlezer en kaartsysteem, maar ook een PIN-/Creditcardsysteem behoort tot de mogelijkheden. Er zijn allerlei opties beschikbaar voor de automaten, hierbij kun je o.a. denken aan een levensmiddelenkoeling, productlift, public-vending pakket of een telemetriesysteem. Heeft u speciale wensen, wij denken graag met u mee.
 

Geschiedenis


ACN-groep is in 1965 opgericht door Harrie en Thea Seijger. Het bedrijf was destijds gevestigd in Hoogeveen. Na enkele verhuizingen is de Gelderse plaats Neede gekozen als de thuisbasis van het bedrijf.

Vanaf het moment van oprichting is Automaten Centrale actief geweest op het gebied van import en service van verkoopautomaten, in de eerste jaren op regionaal niveau, nu in geheel Nederland en zelfs daarbuiten.
 
+31(0)545 292247
Algemeen
ACN Vending
Verkoopautomaten
ACN Coffee Solutions
Koffiemachines
ACN-groep
Nijverheidsweg 5
7161 AA  Neede
Contactformulier
Storingsformulier
Storing NS automaat
Offerte aanvraag verkoopautomaten
Heeft u behoefte aan vrijblijvend advies ten aanzien van uw wens of vraag? Onze specialisten voorzien u graag van deskundig advies.
AANVRAGEN
Informatie aanvraag koffiemachines
Heeft u behoefte aan vrijblijvend advies ten aanzien van uw wens of vraag? Onze specialisten voorzien u graag van deskundig advies.
AANVRAGEN
 
 
 
Verkoopautomaten
Snoepautomaten ACN
Snoepautomaten Necta
Combi-automaten ACN
Combi-automaten Necta
Combi-automaten Wurlitzer
Frisdrankautomaten Necta
Frisdrankautomaten Vendo
Frisdrankautomaten Crane
Trommelautomaten Necta
Boerderijautomaten Roesler
Koffieautomaten
Instant koffie
Fresh Brew koffie
Verse bonen koffie
Necta - koffiemachines
Tabletops koffiemachines
Vending koffieautomaten
Horeca koffiemachines
Automatenwanden
Automatenwanden
 
Support
Support
Service & onderhoud
Muntsystemen & biljettenlezers
Contactgegevens
  Contactformulier
  Algemeen | Vending | Koffie
  +31 (0)545 292247
  ACN-groep
Nijverheidsweg 5
7161 AA Neede